Het laatste nieuws

Nog even en we gaan weer genieten van het Nationaal Park Duinen van Texel. Op Texelcamping Kogerstrand in De Koog vinden de start en finish plaats. Hier ligt je startnummer klaar in de kantine. Bereid je goed voor en lees de uitgebreide info op http://www.texeltrail.nl/texeltrail-info.

BELANGRIJK. Naast het startnummer ontvangt u een chip voor de elektronische tijdwaarneming. De chip bevestig je aan de schoen, door de veters of met een tie wrap. De chips ontvangen wij graag weer terug. Wilt u deze na de finish inleveren? Alleen bij inlevering van de chip ontvangt u een handgemaakt TexelTrail-strandpaaltje als herinnering. Wilt u ons daarbij ook de gelopen afstand goed doorgeven? Het komt vaak voor dat er een kortere afstand gelopen wordt. Bij de uitslagenverwerking is het dan voor ons een enorme puzzel om te achterhalen of de finishtijd daadwerkelijk overeenkomt met de gelopen afstand.

OOK BELANGRIJK. Bezoek tijdens uw verblijf op Texel de lifestyle winkel ‘Mantje’. Mantje Texel is al jaren een begrip op het eiland, maar ook ver daarbuiten. De winkels in De Koog en Den Burg staan bekend om de goede kwaliteit en de veelzijdigheid van het assortiment. Bij Mantje Texel worden meer dan 200 bekende merken verkocht. Er is een uitgebreide afdeling met merkschoenen en laarzen, een groot assortiment aan dames-, heren-, en kindermode en er zijn diverse lederen tassen en andere accessoires. En natuurlijk verkoopt Mantje trailrunschoenen van Salomon.